Selamat Datang ke IntESH

Penyelesaian EHS Bersepadu, Pintar dan Interaktif

IntESH Digital Registration

Create Smartool Account For Free

Experience Interactive & Integrated EHS system

IntESH Digital Registration

The Best Training Provided

Nasihat dan bimbingan yang komprehensif menjadikan kami pilihan yang tepat dalam mengukuhkan program keselamatan dan kesihatan anda

IntESH Digital Registration

High Impact Workshop

Peperiksaan Pegawai Keselamatan Kertas 1,2 dan 4

IntESH Digital Registration
Home

PROGRAM AKAN DATANG

KURSUS PEGAWAI KKP

BENGKEL KERTAS 1 & 2

BENGKEL KERTAS 4 (WPA)

TENTANG KAMI

IntESH memulakan operasi pada 2015 dengan penumpuan kepada Alam Sekitar, Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan adalah kepakaran kami. Kami menyediakan perkhidmatan perundingan Persekitaran, Keselamatan dan Kesihatan dengan kos yang efektif dan sesuai memenuhi keperluan khusus pelanggan.

Kami menyediakan sistem perisian untuk merekod dan menganalisis pengurusan data keselamatan dan kesihatan pekerjaan. Klik untuk maklumat lanjut.

Kami menyediakan kepakaran dalam bidang keselamatan dan kesihatan pekerjaan di mana pengalaman kami yang luas dalam bidang ini. Bimbingan dan setiap usaha bersama memberikan hasil yang maksimum. Klik untuk maklumat lanjut.

Kami memberikan latihan dan bengkel keselamatan dan kesihatan pekerjaan yang efektif. Konsep “Edutainment” membuatkan sesi pembelajaran lebih menarik dan seronok. Klik untuk maklumat lanjut.

IntESH Technology

Kami menawarkan pelbagai produk  keselamatan dan kesihatan yang bertepatan dengan operasi perniagaan anda. Anda pasti akan maju ke hadapan dengan produk kami. Klik untuk maklumat lanjut.

LAMAN WEB PAUTAN

Alamat:

No 80-1-, Blok K, Biz Avenue 2, NeoCyber, Lingkaran Cyber Point Barat, 63000 Cyberjaya, Selangor

Hubungi: